Απόκτησε πρόσβαση στα Fon hotspot στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Συνδέσου χρησιμοποιώντας τις WiFi συσκευές σου στα χιλιάδες δημόσια hotspot ασύρματης σύνδεσης στην Ελλάδα και σε πολλά περισσότερα σε όλο τον κόσμο.

Κατοικίες

Αεροδρόμια

Ξενοδοχεία

Συγκοινωνίες και άλλοι δημόσιοι χώροι

Μην σου ξεφύγει κανένα! Μείνε συνδεδεμένος! Δες τα hotspot σε όλο τον κόσμ

Πώς συνδέεσαι με το δίκτυο

Οικονομικά προσιτή σύνδεση στο διαδίκτυο

Κάνουμε την αδιάλειπτη σύνδεσή σου εύκολη και προσιτή για να μπορείς να χαρείς τα οφέλη του παγκόσμιου WiFi δικτύου μας:

 

  • Βρες έναν κωδικό πρόσβασης άμεσα σε οποιοδήποτε hotspot «COSMOTE My WiFi». Απλώς βρες το σήμα και μόλις συνδεθείς θα μπορείς να αγοράσεις τον κωδικό πρόσβασής σου.

Γίνε συνδρομητής της COSMOTE

Η COSMOTE είναι ο συνεργάτης μας στην Ελλάδα. Αν, λοιπόν, είσαι συνδρομητής COSMOTE Double Play, μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Fon!

 

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έναν λογαρισμό COSMOTE My WiFi. Μόλις ενεργοποιήσεις την υπηρεσία, μπορείς να συνδεθείς μέσω της εφαρμογής COSMOTE Fon WiFi ή των ελεγχόμενων ιστοχώρων που αναδύονται όταν κάνεις κλικ στο πρόγραμμα περιήγησής σου αφού έχεις επιλέξει οποιοδήποτε σήμα «COSMOTE My WiFi». Θα έχεις πρόσβαση σε όλα τα hotspot «COSMOTE My WiFi» στην Ελλάδα και στο παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon. Όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό, συνδέσου με τα hotspot μας και ξέχνα τις διεθνείς χρεώσεις για περιαγωγή δεδομένων χρησιμοποιώντας το Fon WiFi.

 

Πώς λειτουργεί

Η Fon διαιρεί το ασύρματο σήμα σου, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα να το μοιράζεσαι με άλλα μέλη της Fon. Το τμήμα του εύρους ζώνης στο οποίο γίνεται κοινή χρήση είναι ξεχωριστό από το προσωπικό σου δίκτυο, έτσι ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις την ίδια ταχύτητα σύνδεσης και την ίδια ασφάλεια όπως και πριν, ενώ παράλληλα έχεις πρόσβαση στην παγκόσμια WiFi κοινότητά μας.

«Η τεχνολογία WiFi προχωρά κάθε μέρα και περισσότερο. Τώρα μπορώ να κάνω με το Fon WiFi όλα όσα μπορούσα πριν να κάνω μόνο με το πρόγραμμα data plan. Είναι τόσο βολικό!»

Αθήνα, Ελλάδα