Hozzáférés a Fon hotspotokhoz Magyarországon és külföldön

Kapcsolódj az internetre a WiFi-eszközeiddel a több millió nyilvános hotspot valamelyikén Magyarországon és még többön a világ körül

Woningen

Luchthavens

Hotels

Transport en andere openbare plaatsen

Ne hagyj ki semmit! Maradj online! Nézd meg a globális hotspotokat

Hogyan kapcsolódsz a Magyar Telekom hálózatához Magyarországon?

Legyen megfizethető internet-hozzáférésed

Könnyen és megfizethető áron csatlakozhatsz, hogy megtapasztalhasd globális WiFi-hálózatunk előnyeit:

  • Szerezd be hozzáférési tanúsítványod most, és automatikusan csatlakozhatsz a legközelebbi Fon hotspothoz.
  • Vagy közvetlenül bármelyik „Telekom_Fon” hotspotnál is megkaphatod a hozzáférési tanúsítványod. Csak figyeld a jelet, és a csatlakozáskor megvásárolhatod a hozzáférési tanúsítványt.

Fizess elő a Magyar Telekomnál

A Magyar Telekom (MT) a magyarországi partnerünk. Ha nem vagy MT-előfizető, akkor is előfizethetsz egy Telekom-mobilcsomagra, és hozzáférhetsz a Fonhoz!

 

Minután feliratkoztál valamelyik választható MT-mobilcsomagra, csatlakozhatsz a Telekom Fon alkalmazással vagy rögzített WiFi-portálokon, amelyek a böngészőre kattintva ugranak elő a „Telekom_Fon” jel kiválasztása után. Hozzáférhetsz az összes „Telekom_Fon” hotspothoz Magyarországon és a választott csomagtól függően a Fon globális WiFi-hálózatához. Külföldön a hotspotunkhoz csatlakozva elkerülheted a nemzetközi adatbarangolási díjakat a Fon WiFi-vel.

“A Fonhoz való hozzáférési lehetőség a legnagyobb ajándék az adatcsomagomban. Külföldi útjaim során is nagyon praktikus.”

Budapest, Magyarország